Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Om Netfisk.dk

"Netfisk ønsker og skabe Danmarks største udvalg af fiskelækkerier online. - lækkert, nemt og med fokus på danske spisefisk og gode smagsoplevelser. Netfisk er klar til at udvide dine smagsløg og skabe hygge og stemning omkring spisebordet.

 

Vi ønsker flere gode, sunde, bæredygtige spisefisk til de danske forbrugere, skabe et fiskefælleskab hvor vi er din partner til at rådgive og vejlede.

 

Netfisk er din online fiskehandel med et hav af fiskeoplevelser - vi sørger for de gode indkøb, udskæringer og gode tips til tilberedning"

 

TEAMET BAG NETFISK.DK

Mit navn er Klaus anker, har forhandlet fisk siden 2001, hvor jeg startede med opkøb af fisk på auktionen i Hirtshals. I 2002 på min 22 års fødselsdag købte jeg en fiskebutik i Tversted ( imellem Hirtshals / Skagen ) og i 2006 blev det til butik nr 2 i Hjørring.

 

Er oprindelig uddandet Datamatikker og sidenhen multimediedesigner og har altid drømt om og sælge fisk på Internettet.  De sidste 15 år har jeg forhandlet fisk fra min butik i Hjørring og opbygget en stor kundekreds i Nordjylland med salg af fisk på facebook. 

 

Hele denne lange rejse har ført til starten af NETFISK - som er stiftet sammen med 2 gode venner som har en af de førende grossist virksomheder i Danmark med egen produktion af røgvarer, import af færøske laks, fremstilling af salater og stort skæreri med alt i danske spisefisk og laks.

 

Tilsammen har vi en bred ekspetise og stort know how indefor den danske fiskebranche.  

 

VH TEAM NETFISK

Klaus, Claus & Henrik.

 

Venmark Fisk logo