Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Fragt & Levering

ORDREAFGIVELSE

 

Du skal ved ordreafgivelse, angive hvor du vil have pakken stillet, hvis ikke du er hjemme til at modtage den. F.eks. i carporten eller lignende og det sker naturligvispå eget ansvar.

 

Alle ordre tilægges en emballageomkostning på 30 Kr.

 

LEVERING

 

Ordrer sendes med godkendt fødevare logistik. Er du ikke hjemme, stilles kassen et hensigtsmæssigt sted. Vi benytter Xpressen som er godtkendt til fødevaredistribution. 

 

Leveres fra 06.00 - 17.00 

 

FRAGTPRISER

 

0 - 999,99,- kr vil fragten være 79,-  Kr

1000 - 1499,99 vil fragten være 49,- Kr

 

Over 1500,00 er fragten GRATIS

 

DEADLINES

Vi indkøber og afsender din bestilling inden 1-2 dage. Du modtager en bekræftigelse når pakken er under behandling og afsendt.  Når vi modtager din ordre kontrollere vi om fisken er på lager og bekræfter mulige afsendelse.  Der kan ved nogle tilfælge være 2 dages leveringstid, eks. Østers, levende skaldyr osv. Disse er bedst og bestille til modtagelse Torsdag eller Fredag - pga. vi modtager friske forsyninger Tirsdag og Onsdag med lækkerier fra Syd Europa. 

 

Du er altid velkommen til at skrive til os på mail, chatten m.m. - hvis du ønsker information om leveringsdag.

 

SÆRLIGE FORHOLD VED LEVERING

Når transportøren leverer pakken fra Netfisk.dk, så følges dine leveringsanvisninger. Oftest vil kassen blive stillet foran din hoveddør, medmindre andet er oplyst. 

 

Bor du i aflåste opgange så beskriv nøje i bemærkninger til levering hvordan fragtmanden kan komme ind. Hvis disse oplysninger ikke er indtastet kan pakken ikke leveres.

 

OBS. - Vi leverer overalt i Danmark undtagen ikke-brofasteøer.

 

 

MODTAGELSE

Når du modtager pakken fra os - kontrolleres at alt er korrekt. Er der brud på emballage eller andre fejl og mangler. Bedes du venligst tage et billede, så vi har konkrete beviser vi kan arbejde videre med.