Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Indkøbspolitik

> Netværket bag netfisk


Når du handler med Netfisk er du sikker på en god og frisk fangst. Vi indkøber vores fisk på de Nordiske fiskeauktioner - hvilket gør at vi altid har et bredt sortiment af friske kvalitets fisk. 

Hver morgen har vi et stort netværk af opkøbere som står klar og håndplukker de bedste råvarer. Netfisk ligger solidt placeret i det nordjyske, og vi har hurtig adgang til fisk fra Hirtshals, Skagen, Strandby og Hanstholm. 

Vi indkøber altid den bedste råvarer fra snurrevod, trawler og garnbåde. 

Vores indkøbere sætter en dyd i at indkøbe de fineste kvalitetsfisk som vi selv forarbejder i Hirtshals.

 

> Hvad med MSC har vi det?


Hos netfisk går vi ikke så meget op i mærker og fine gloser. Næsten alt Dansk fisk er MSC certificeret - så største delen af vores indkøb er MSC.  Men vi indkøber med hjertet og går efter den bedste kvalitet - frem for Fisk med fine titler. 

Dermed ikke sagt vi er ligeglad med MSC.  Men mange har en opfattelse af - MSC står for kvalitet.  Dette er ikke tilfældet - MSC står for et bæredygtigt fiskeri.  

Vi er af den opfattelse at Dansk fiskeri bliver styret med hård hånd fra EU - og den fisk der er til rådighed på auktionerne er fanget forsvarligt og inden for rammerne af biologisk rådgivning. 

Derfor indkøber vi god kvalitet og ikke udelukket efter fine mærker.

 

> Laks fra Færøerne


Netfisk indkøber laks direkte fra FÆRØERNE - BAKKAFROST. Den fineste kvalitet af laks uden GMO, medicin og opdrættet i det kolde nord. Hvor golfstrømmen tvinger laksen til at bevæge sig og derved opnåes en mere fast, mindre fed laks.

Vi har taget et valg - der findes kun FÆRØSK laks i vores sortiment. se  mere på bakkafrost.com

 

> Har vi skånsomt fanget kystfisk ?


Vi har alt slags fisk - og meget skånsomt fanget kystfisk - men vi skilter ikke med dette. Størstedelen af den fisk vi indkøber i Hirtshals, Strandby og Skagen er fanget af små / mellemstore både som fisker i ganske få dage tæt på kysten fra Hanstholm over Hirtshals til Skagen. 

Fisken er den ypperste kvalitet og fanget kystnært - men den bliver ikke solgt som skånsomt fanget kystfisk, da ingen både i det nordjyske har valgt at gå med i ordningen.  En ordningen som vi selv mener drunker i fine ord og mærker og en opdeling af dansk fiskeri. 

Halvdelen af året blæser og stormer det i Danmark og på disse tidspunkter kan kun de store trawlere komme på havet - og det er vi glade for - alternativet var tomme tallerkner på middagsbordet. 

Derfor indkøber vi fisk fra alle både med god samvitighed.